Liscad MOVE3 Interface

Bestandsnaam: LCMOVE
Bestandsgrootte: 1450 MB
Versienummer: 3.0.70
Releasedatum: 2017-01-19

Met de MOVE3 interface kunnen in Liscad ingelezen metingen worden vereffend met behulp van het MOVE3 pakket van voorheen Geogroep Grontmij, tegenwoordig Sweco.

Vanuit Liscad kunnen de benodigde waarnemingen en bekende punten worden overgebracht naar een MOVE3 project en de vereffende en gecontroleerde coördinaten kunnen weer terug worden geïmporteerd in Liscad.

Versie 3.0.70 (19-1-2017) is geschikt voor Liscad v7 t/m v12.2 en Windows XP en later.
Hij functioneert met Liscad-2018, maar de installatie verloopt niet juist. Het probleem is geïdentificeerd en aan een fix wordt gewerkt.

Het programma wordt bij de installatie een integraal onderdeel van Liscad en is bereikbaar via de module Dataconversies bij zowel de Import als de Export.
Daarnaast kan het programma als zelfstandig conversieprogramma worden gebruikt, in dat geval wordt een MOVE3 COR-bestand geconverteerd naar het Liscad IDEX formaat.

De download bevat alles wat nodig is voor de installatie, plus extra los de executable en handleiding. Hiermee kan een bestaande installatie simpel en snel worden geupdate zonder een installatieprocedure te hoeven doorlopen; kopieer simpelweg de nieuwe EXE en handleiding over de oude.